Julkalendern – Lucka 9

Julkalender9Mitt i betygsstressen? Lite rörigt? Jag vet hur det känns. Vi har alla varit där. Jag är ingen vän av ordning men man måste ju alla hitta sina vägar för att bringa ordning i vad som annars blir ett kaos av papper, post-its och lärarkalendrar.

Mitt sätt heter Evernote. Vi har pratat om det förut och jag väljer att göra det igen. Här kan man samla anteckningar, foton, artiklar och teckningar. Du kan dela anteckningar, chatta med kollegor, maila och du kan till och med driva en blogg med Evernote. En stor fördel är att många andra tjänster, såsom Clearify från lucka nummer 4, är kopplade till Evernote.

Är Evernote helt nytt för dig? Läs gärna då detta gamla inlägg. Vi tog även upp Evernote i vår podcast. Du kan lyssna på det här.

Vad ska man då köpa till ett Evernote-fan? Lätt som en plätt. Evernote har en egen affär där de säljer allt från pennor att skriva med på Touch-skärmar till strumpor. Här borde alla kunna hitta en present som kanske till och med gör Evernote-upplevelsen ännu bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *