Julkalendern – Lucka 7

Har du köpt några Julkalender7jultidningar i år? En av många traditioner som är kopplade till julen är jultidningsförsäljningen. Barn som drömmer om de fina premierna tvingar släkt och vänner köpa dyra tidningar och böcker som man inte vill ha. Låt oss istället fundera kring detta: Har du publicerat några jultidningar i år? Inte! Då är det kanske dags. Ett sätt att publicera tidningsliknade texter på nätet är tjänsten Issuu. Ladda upp elevarbeten i form av Word- eller PDF-filer. Vips så har du ett bläddringsbart magasin på nätet.

Är du intresserad av att jobba mer publicistiskt kan du ju alltid gå tillbaka och läsa om det här eller lyssna på vårt podcast-avsnitt om det här.

Om det var dagens app så kommer dagens klapp här. Jag har själv önskat mig den de senaste fem åren. Nämligen en prenumeration på ett magasin. Givetvis finns det galet många att välja mellan, beroende på intresse och smak. Men jag rekommendera dessa två: Filter,för den som vill läsa djupgående reportage om saker du inte visste du var intresserad av. Det andra magasinet är Offside, för den som vill läsa om mer än bara tabeller och resultat från den globala fotbollsvärlden.

1 Kommentar on “Julkalendern – Lucka 7

  1. Det le4t ju inte se5 roligt det de4r.Se4tt ige5ng fimlen c4ngel pe5 prov med Cary Grant, ta en stor kopp te och njuuuut. Det ska jag gf6ra, annars, ingen jul!GOD JUL pe5 dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *