Internetgenerationen – och?!

Ibland är grafik så tydlig att man direkt får en bild av sakernas tillstånd. Med bra källor destilleras kunskap ner till något kärnfullt och lättbegripligt. Jag snubblade över en sådan bild och kan inte låta bli att dela den vidare. Den fångar situationen i USA, men det skiljer sig nog inte så mycket från Sverige. Här kan man se hur de olika generationerna i förhållande till internet mm. Positiv eller negativ utveckling? Välj själv, men fundera i vilket fall som helst på hur vi ska förhålla oss till förändringen.

OBS!Vill du se hela infografiken måste du klicka på bilden som då öppnas i ett nytt fönster. Klicka en gång till på bilden så öppnas den i en läsbar storlek. Sedan får du scrolla läääänge innan du har sett allt.

/Hans

1 Kommentar on “Internetgenerationen – och?!

  1. Jag har ju ff6rsf6kt se4ga att kanske 80% och inte en vit gul f6verlevnadsve4rld (slutsatser och deramkoti mm). Ff6r att f6verleva (deramkoti= de flesta ve4ljer det sannaste, mest f6verlevnadsflexibla= lf6sningar som har bredd och spets men framff6rallt bredd – mer konstne4rligt). Till saken Tex byta ut kolet i oss (Germanium)Ve4xter och planter byta ut och gf6ra fotosyntesen mer effektiv (bara procent idag till 25%) Lokalderamkoti Toquevilles analys (be4sta samhe4llsvetenskapliga genom och i alla tider)Lokal deramkoti och tillre4ckligt me5nga vinner och rf6star igenom Italien-USA-England en del Annars ge5r vi under (ve5ra ledare sas klarar ju inte detta)Lite som Tolkiens ve4rld = sorts deramkoti Experter (kunskaper= implemntera och gf6ra utifre5n en policy). Jfr paradigm som idag bytts ut (och dom de5 gjorde en del fel med det tankese4ttet). Jfr alla hf6gre experter (Cambridge) dom e4r lika fast i tankese4tt etc (och tror teorier vara re4tt). Empiri och darwinism de4ri (ve4lja ovan helt enkelt se5 man kan manipulera en ve4rld – se5 den klarar sig och ste5r sig i generationer och i e5rhundraden)Tex da Vinci ve4rld me5la en tavla och fe5 den designad (tex tre4d) och stimulantia som integrerar gre4nssnittet ml ve5r ve4rld och aggregationstillste5nden (varseblivningen). Tekniska lf6sningarna som e4r viktigast Och vanligt folk som se4ger sanningen= gf6ra detta ff6r f6verlevnadsve4rdet (deramkotin)Och att vi kommer ut i rymden (ockse5 f6verlevnadsve4rde 2.0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *