Avsnitt 45 – Summer edition

Den svåra andra säsongen lider mot sitt slut. En sista gång för detta läsår återvänder de båda pedagogerna till klassrummet för att prata pedagogik, digitala verktyg och lite annat. I denna sommarspecial saknas en tydlig röd tråd. Dock utlovas olika former av listor. Det blir snack om appar, TV-serier och böcker. Detta är det 45:e avsnittet men förhoppningsvis inte det sista. De båda pedagogerna önskar dock alla som lyssnat en skön sommar. De lovar också återvända i någon form under hösten. Se det som ett löfte eller ett hot. 

Vi gillar listor. Det har vi sagt förut. Gör du det också? Lyssna då gärna på vårens sista avsnitt. Kanske hittar du något som är av intresse. Då kan du klicka dig vidare nedan. Lyssna gärna på våra gamla avsnitt tills vi hörs igen. Det blir först till hösten. När och på vilket sätt är oklart. Tills dess är vi alla värda en lång skön sommar.

Om du inte lyssnar på avsnittet via iTunes, Acast eller Libsyn kan du som vanligt ladda ner ljudfilen här [ddownload id=”1045″]

Listorna

TV att se när det regnar

Böcker att läsa

Fyra typer i relationen till IKT i skolan

  • Inspirationsindivider
  • Manualmänniskor
  • Prövapersoner
  • Tipstorskar

Fem appar i mobilen att testa mer i sommar

Tre smarta Googlelösningar värda att se närmare på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *