Avsnitt 56 – Det (o)listiga avsnittet

Två lätt förvirrade pedagoger träffas i ett novembermörkt klassrum för att snacka digital verktyg i skolan. Vid det här laget är det ju allmänt känt att de båda har en förkärlek för listor av olika slag. I detta avsnitt återvänder de därför till en lista över aktuella och användbara digitala verktyg för skolan. Till sin stora besvikelse inser de dock att inte så mycket har hänt sen sist. Så det som skulle bli ännu ett listigt avsnitt blir därför tämligen olistigt. Dock utlovas ett helt gäng med tips och nyheter kopplat till skolans värld. 

Vi gillar listor. Det har vi alltid gjort. Vi har alltid gillat Richard Byrnes listor. Men vi börjar kanske tveka lite. Kring detta pratar vi lite samt tar upp lite aktuella händelser i skolvärlden. Givetvis blir det några tips på digitala verktyg också. Länkar och listan i fråga hittar du nedan.

Skulle du vilja ladda ner avsnittet som mp3-fil kan du som vanligt klicka på knappen här under. I annat fall väljer du att lyssna via iTunes, Libsyn eller Acast i den app som du gillar.

[ddownload id=”1161″]

Nyheter

Listan

Tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *