En lapp-app

Ha överseende. Det är söndag och jag borde göra annat. Just därför gör jag detta. Tipsar om något som på alla sätt och vis är tämligen ointressant. Men lite kul. Just nu är det allt jag behöver. Att något ska vara lite kul.

Jag gillar att jobba i svart eller vitt. Har lite svårt för grå-zoner. Låt mig därför dra alla människor över en kam och hävda att det antingen finns de organiserade Filofax-människorna eller de lite mindre organiserade Post-it-människorna. Jag tillhör definitivt den senare. Har aldrig kunnat finna mig till rätta i kalendervärlden. Jag har alltid omgett mig av fladdriga Post-it-lappar, på vilka mer eller mindre tydliga anteckningar klottrats ned. Alltifrån att-göra-listor till vad som ska handlas har avhandlats.

Nu mer lever jag i en mer digital värld men jag saknar ändå känslan av att skapa små landskap av dessa färglada lappar. Nu kan jag göra det samtidigt som jag kan spara dem i min telefon. Med Post-its nya app kan du just göra detta. Skriva för hand på lapparna och sedan fota en kopia i telefonen. Där kan du sedan lägga till nya lappar eller ta bort överflödiga.

Det bästa är att det är enkelt. Skriv bara några lappar, fota med appen och skapa din ”board” och sen har du dina lappar i appen.

Lappar IRL

IMG_4943

 Lappar i App

IMG_4944

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *