Avsnitt 10 – Det listiga avsnittet

I det gränsbrytande tionde avsnittet säger de båda pedagogerna hej då för den här gången. Första terminen är över och det är dags att ta sommarlov. Denna gång spretar avsnittet mer än vanligt. De båda lite sommarglada pedagogerna tar tillfället i akt att ge lite tips inför framtiden men framför allt ser de en möjlighet att förverkliga en livslång längtan, nämligen att göra listor över ditten och datten. Det listiga tionde avsnittet är det sista avsnittet för vårterminen men redan till i höst är de båda pedagogerna tillbaka med ny energi och nya avsnitt. Tills dess önskar de er alla ett riktigt skönt sommarlov.

Då finns det det tionde avsnittet ute. Podcasten tar nu sommarlov. Så även kanske bloggen. Men här kommer det utlovade inlägget där ni kan hitta länkar till att det vi pratade om i podcasten. Eftersom det var ett listigt avsnitt passar det bra att vi helt enkelt bara listar alla länkar nedan. Hoppas ni hittar vad ni letar efter. Om inte förr så hörs vi i höst igen.

Bästa digitala verktygen som vi inte prövat än

Verktyg vi vill använda mer och som fungerar på olika verktyg

Listan över listor

Bästa och mest realistiska sommarlovslistan

  • Läs en bok
  • Pröva en sak som du aldrig gjort
  • Hälsa på en gammal vän du inte träffat på länge
  • Göra en birdie

Bästa böckerna som står olästa i bokhyllan

  • Min kamp del 2-6, Karl Ove Knausgård
  • En hylldecimeter med böcker om första världskriget

Det var nog allt för denna gång. Med detta inlägg vill Skolspanarna önska alla som besökt vår blogg eller lyssnat på vår podcast ett riktigt skönt sommarlov.

1 Kommentar on “Avsnitt 10 – Det listiga avsnittet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *