Julkalendern – Lucka 17

Julkalender17

Ho! Ho! Finns det några snälla Google-användare här? I så fall kanske denna app-klapp kan vara något för er. För när man väl gett sig in i Google-världen kan det lätt bli många saker att hålla reda på. Det är då dagens app kommer in. Egentligen är det ingen app utan ett tillägg. Black Menu heter det och du hittar det i Google Chrome Web Store.

Hur funkar den då? Jo den är fiffig för den samlar alla dina Google-tjänster på ett ställe. Den lägger sig som en ikon i verktygsfältet. Klickar du på den så kommer du åt alla dina favoriter, såsom Drive, Kalender, Youtube, Translate, Play, Maps, Gmail och Google+. Räcker inte det kan du själv välja ut de appar eller tjänster du vill ha snabb tillgång till.

Gillar man teknik och appar och att samla saker på ett ställe, bör man även gilla dagens klapp. Det förutsätter kanske att man valt sida i kampen mellan Apple och Android. En Apple TV rotar jag fram ur säcken. Bra för den som har Netflix, gillar SVT Play eller TV4 Play. Apple Tv har ett gäng appar som gör ditt TV-tittande lättare. Du kan ju även väldigt smidigt Airstream upp saker som från nätet till din TV.  Hyfsat billig och har alltid funkat till det jag vill ha den till. För den som jobbar på en skola med iPads borde den även kunna funka bra i klassrummet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *